Minden vállalat, amely halasztott fizetéssel értékesíti termékét, szolgáltatását, hitelezői kockázatot vállal. Napjainkban a szállítói hitelezés összege meghaladja a banki hitelállományok összegét, ennek ellenére a szállítók kevés információval rendelkeznek ügyfeleikről.

A Business Observer segítséget nyújt abban, hogy megismerje partnereinek fizetési morálját, valamint a saját követeléseinek alakulását az ágazati szereplőkhöz viszonyítva.

A Business Observer figyelmeztető rendszerével megelőzhető a követelésbehajtás hosszadalmas és drága procedúrája. Legyen Ön is részese, adjon esélyt a korai figyelmeztető jeleknek!

Jelentkezzen most!

A jövő héten várhatóan ismét több, mint 300 céget számolnak fel hazánkban

Az Önök vevője is köztük lehet? Tudjon meg többet vevőiről!

„Nem a sok tudás, hanem a hasznos tudás tesz bölcsebbé!”

Thomas Fuller

Tisztelt Ügyfelünk!

Az OPTEN Kft. mindenkori célkitűzése az ügyfelek minőségi kiszolgálása az elérhető legjobb adattartalmak és technológiák alkalmazásával. A Business Observer szolgáltatás üzemeltetése során is szeretnénk folyamatosan bővülő termékpalettával és adattartalommal hozzájárulni ügyfeleink eredményes és hatékony működéséhez.

A fejlesztések első lépéseként a Business Observer szolgáltatás adatbázisa bővítésre kerül az OPTEN Kft. korábbi fizetési tapasztalat programjából származó adattartalmak felhasználásával. Az adattartalom bővítése 2016 januárjától folyamatosan zajlik majd.

A Business Observer szolgáltatás fejlesztése a szolgáltatás igénybevételét nem befolyásolja, a Business Observer szolgáltatás minden funkciója a megszokott feltételek mellett érhető majd el bővített adattartalommal; az ügyfelek adatszolgáltatási teendőiben sem lesz változás, amely a korábban megszokott keretek között működik továbbra is.

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy a szolgáltatás színvonalának fentiek szerinti emelésére, a szolgáltató személyében időközben bekövetkezett változásra és az új, Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény életbelépésére tekintettel a Business Observer szolgáltatás igénybevételére 2016.01.04-től új általános szerződési feltételek (ÁSZF) lépnek hatályba.

Kérdés, észrevétel esetén munkatársaink készséggel állnak szíves rendelkezésére az info@businessobserver.hu e-mail címen.

Üdvözlettel
az OPTEN Kft. csapata

Tisztelt Felhasználó!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a CREDIT MANAGEMENT SYSTEM Kft. és az OPTEN Kft. között létrejött megállapodás alapján 2015. október 22-től a Business Observer Szolgáltatást az OPTEN Kft. nyújtja változatlan feltételek mellett.
A szolgáltató személyében bekövetkezett változás a szolgáltatás igénybevételének módjában nem jelent változást.

Az új elérhetőségi adatok az Impresszum menüpontban megtalálhatóak. Kérdés vagy észrevétel esetén ezeken az elérhetőségeken állunk szíves rendelkezésére.