Minden vállalat, amely halasztott fizetéssel értékesíti termékét, szolgáltatását, hitelezői kockázatot vállal. Napjainkban a szállítói hitelezés összege meghaladja a banki hitelállományok összegét, ennek ellenére a szállítók kevés információval rendelkeznek ügyfeleikről.

A Business Observer segítséget nyújt abban, hogy megismerje partnereinek fizetési morálját, valamint a saját követeléseinek alakulását az ágazati szereplőkhöz viszonyítva.

A Business Observer figyelmeztető rendszerével megelőzhető a követelésbehajtás hosszadalmas és drága procedúrája. Legyen Ön is részese, adjon esélyt a korai figyelmeztető jeleknek!

Jelentkezzen most!

A jövő héten várhatóan ismét több, mint 300 céget számolnak fel hazánkban

Az Önök vevője is köztük lehet? Tudjon meg többet vevőiről!

„Nem a sok tudás, hanem a hasznos tudás tesz bölcsebbé!”

Thomas Fuller

Technikai információk

Adatbiztonság

A Business Observer internetes szolgáltatás rendszere a felhasználó böngészője és a szerver közötti kapcsolatot SSL (Secure Socket Layer) technológiával védi. A felhasználó és a szerver között egyedi, 128 bites kulccsal titkosított vonalon zajlik a kommunikáció. Ez jelenleg a legmodernebb elérhető technológia (Best Available Technology) és garantálja, hogy az Interneten keresztül továbbított adatok harmadik személy számára nem hozzáférhetőek.

A szervereinken tárolt adatok teljes titkosítása garantálja az üzleti biztonságot.

A titkosított kapcsolatra vonatkozó hitelesítésünket a Netlock Kft. állította ki, melyet az alábbi módon ellenőrizhet:

  • A https:// előtaggal rendelkező oldal megtekintésekor a böngésző program valamely részén, megjelenik egy kis lakat.
  • Amennyiben a böngésző hibaüzenetet jelez, úgy az SSL tanúsítvánnyal valamilyen probléma van, lejárt, nem megbízható hitelesítés-szolgáltató bocsátotta ki, vagy nem ahhoz a weboldalhoz tartozik, amelyre be akar lépni.
  • A tanúsítvány ellenőrzéséhez kattintsunk kétszer a kis lakatra. A megjelenő tanúsítványban ellenőrizzük a tulajdonos adatait (főleg a weboldal címét), a kibocsátó adatait (megbízható hitelesítés-szolgáltatónak kell lennie), és a tanúsítvány érvényességi idejét.

Technikai információk

A következőkben a Business Observer internetes szolgáltatás használatához szeretnénk néhány hasznos tanáccsal szolgálni.

Javasolt böngészők

A letölthető anyagokhoz szükséges szoftverek

Amennyiben további kérdése merül fel, kérjük, jelezze a kapcsolatfelvétel oldalunkon.